29 Tuesday
7:00 AM
Vinyasa Flow - 60min
with Anjali Mehta
1 hour
09:30 AM
Vinyasa Flow - 60 min
with Anjali Mehta
1 hour
12:00 PM
Vinyasa Flow - 50min
with Ankati Day
50 minutes
04:30 PM
Vinyasa Flow - 60min
with Stephanie Paolini
1 hour
06:00 PM
Vinyasa Flow - 60min
with Stephanie Paolini
1 hour
30 Wednesday
7:00 AM
Vinyasa Flow - 60min
with Jenna Brynn Melgar
1 hour
09:30 AM
Vinyasa Flow - 60 min
with Allison Dudas
1 hour
12:00 PM
Vinyasa Flow - 50min
with Whitney Knowlton
50 minutes
04:30 PM
Yin Vin Flow - 60min
with Whitney Knowlton
1 hour
Yin Yoga is slow-paced style of yoga, incorporating principles of traditional Chinese medicine, with floor poses that are held for longer periods of time than in other styles. This Yin Vin flow will have opportunities to flow with breath (vinyasa) as well as deepen into floor poses (yin) to release tension within the body, calm the mind and reenergize the Prana within.
06:00 PM
Vinyasa Flow - 60min
with Caroline Alaimo
1 hour
1 Thursday
7:00 AM
Vinyasa Flow - 60min
with Stephanie Paolini
1 hour
09:30 AM
Vinyasa Flow - 60 min
with Stephanie Paolini
1 hour
12:00 PM
Vinyasa Flow - 50min
with Stephanie Paolini
50 minutes
04:30 PM
HIIT Your Asana
with Jenna Brynn Melgar
45 minutes
06:00 PM
Candelight Vinyasa 60 minutes
with Whitney Knowlton
1 hour
This 60 minute grounding vinyasa practice is for those looking to center and wind down from their day. You will be guided through deep theme, asana and breath work with calming music in the background.
2 Friday
7:00 AM
Vinyasa Flow - 60 min
with Jenna Brynn Melgar
1 hour
08:45 AM
Morning Meditation
with Whitney Knowlton
30 minutes
Join Whitney from 8:45-9:15 for meditation. Stay for the 9:30AM class or be on your merry meditated way!
09:30 AM
Vinyasa Flow - 60 min
with Whitney Knowlton
1 hour
12:00 PM
Vinyasa Flow - 50min
with Whitney Knowlton
50 minutes
04:30 PM
Vinyasa Flow - 60 min
with Caroline Alaimo
1 hour
06:00 PM
Yoga Nidra
with Jill Capobianco
1 hour and 15 minutes
Yoga Nidra is an ancient practice to relieve stress. Also known as Yogic Sleep, it can be as restorative as sleep, though you remain fully conscious. This is a 75 minute practice with is started with a guided meditation to lead you to a state of deep relaxation. Reiki healing energy will be sent out to all participants during the final portion of class. You will leave feeling refreshed, focused and rested. Lead by Jill from 7:15 - 8:30pm
3 Saturday
8:00 AM
Vinyasa Flow - 60min
with Katie Buzuvis
1 hour
9:30 AM
Vinyasa Flow - 60min
with Katie Buzuvis
1 hour
04:30 PM
Wall Workshop
with Katie Buzuvis
2 hours
Do you like to explore outside of the 4 corners of your mat? Then join Katie B for a 2 hour long WALL WORKSHOP where you will explore varied ways in which you can practice at the wall! She will masterfully lead you through a practice that will explore traditional wall work poses such as handstands as well as pigeon, wheel, standing split, half moon, warrior 3 and more! This workshop is open to ALL LEVELS! Come with an open mind and a smile, let's have some fun! In studio only! (no online)
4 Sunday
9:30 AM
Vinyasa Flow - 90min
with Stephanie Paolini
1 hour and 30 minutes
05:15 PM
Restorative
with Whitney Knowlton
1 hour and 15 minutes
Restorative yoga is a restful practice that is all about slowing down and opening your body through passive stretching using all the props! Come wind down and close out your week with 75 minutes of pure relaxation.
5 Monday
7:00AM
Slow Flow- 60 min
with Dan Caragher
1 hour
09:30 AM
Vinyasa Flow - 60min
with Jill Capobianco
1 hour
12:00 PM
Vinyasa Flow - 50min
with Melissa Harrington
50 minutes
04:30 PM
Vinyasa Flow - 60min
with Katie Buzuvis
1 hour
Canceled
5:00PM
Training Class
1 hour
Test Training
06:00 PM
Foundations - 60min
with Katie Buzuvis
1 hour